18 Eylül 2016 Pazar

Tatil Görgüsüzlüğümüz

Evet yine bir tatil var önümüzde ve planlar çoktan yapıldı. İstanbul, yurdun 4 bir yanına yayılacak ve fütursuzca plajlara, beachlere akın edecek. Bunun sonucu olarak sosyal medyada tatil fotoğrafları tavan yapacak.

Kimsenin fotoğraf paylaşmasıyla ilgili bir sorunum yok. Arkadaşlarıyla ailesiyle ya da tek başına mutlu olduğu, ilginç bulduğu anılarını paylaşması en doğal hakkı herkesin. Gel gelelim uçak bileti pasaport ikilisi ile başlayıp, havuza ya da denize dönük yanmış bacak fotoğrafı kalitesinde devam eden kitle beni çok rahatsız etmekte. Herşey tamam da, bildiğimiz mantının, köftenin, balığın fotosunu çekme görgüsüzlüğü nedir. Ben eğleniyorum, ben daha çok eğleniyorum hayııırrr en çok ben eğleniyorum minvalinde tatsız paylaşımlar kaçınılmaz bunu hepimiz biliyoruz.


Buradan memleketinde kalmayı, dinlenmeyi seçen herkese sesleniyorum; "telefonlarınızı gömün, sosyal medya hesaplarınızı dondurun". Zira çok sevdiğiniz arkadaşlarınız dahi bu gaflete düşecek. İşte bu ahval ve şerait içinde dahi onlara kızmayın, sinirlenmeyin. Yaz bitiyor, hep beraber bunalıma gireceğimiz günler çok uzak değil. O günlerde görüşmek üzere.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder