4 Ağustos 2016 Perşembe

Dünyadan Sıkıldım. Peki ya Uzaylılar?

Bu aralar birçok tv programında ya da internette ufo olduğu düşünülen görüntüler paylaşılıyor.  Bana kalırsa çoğu viral paylaşımlar ve pek de ciddiye almıyorum.

Peki ama uzaylılar var mı sorusuna nasıl cevap vermek lazım? Var desen kanıt yok, yok desen gönül el vermiyor. Şöyle bir araştırdım acaba bu evren ne kadar büyük diye. Şunu söyleyeyim çok büyük. Evrenin sadece keşfedilebilmiş kısmı içerisinde dünya küçücük bir toz tanesi. Bu kadar büyük bir alanda tek yaşayan varlıklar neden biz olalım ki? Böyle düşündüğünde dahi evrende yalnız olmadığımıza kanaat getiriyor insan. 


Ayrıca uzaylı dediğimiz zaman hemen akla koca kafalı, telekinezi uzmanı ve yüksek teknolojiye sahip varlıklar geliyor. Bu bir Hollywood oyunu sanırım. Eğer öyleyse Spilberg'in uzaylı gördüğüne dair yoğun şüphelerim var. Peki neden akla hamam böceği gelmiyor ya da kediler gelmiyor ya da tek hücreli organizmalar. Belki de kediler bu dünyaya bazı varlıklar tarafından indirilmiş uzaylılardır. İlla uzaylının bizden yüksek bir teknolojiye sahip olması bizden zeki olması gerektiğini nereden çıkardık acaba. Evrenin doğusu teknolojik olarak zayıf, batısı ise teknoloji konusunda gelişmiş mi yani! Belki de bizden kat ve kat ilkel varlıklar ve gelecekte bir gün biz onların gezegenlerine  gidecek ve onlara teknoloji götüreceğiz. 

Düşündükçe kafamdaki deli sorular artıyor. Uzaylılarla ilgili bir diğer anormallikte neden dünyaya indikleri. Biz insanlar Dünya'yı yeteri kadar harap etmiş durumdayız. Bütün madenlerini talan etmş, bütün herşeyi sömürmüş durumdayız. Diyelim ki araştırma amacıyla geliyorlar ise bu kadar yüksek teknolojiye sahip bir varlık robot üretemiyor mu? Biz bile nano teknolojilerden, robotlardan bahsediyorken, bu uzaylı kardeşlerimiz hala toprağı elleriyle mi inceliyorlar. Eğer öyleyse toprağa hasret olduklarını düşünmeden edemiyorum. 


Günümüzde ulaştığımız ve yakın gelecekte ulaşacağımıza inandığımız teknoloji düşünülecek olursa, bizden fersah fersah yüksek teknolojiye sahip bu uzaylıları biraz küçümsediğimize inanıyorum. Tabi bunlar da yine Hollywood oyunları. Bir virüsle yok edilen, ana gemi vurulunca ölen varlıklar bunlar. Çok da gözümüzde büyütmeyelim bu teknoloji şeysini.

Velhasıl kelam evren kocaman bir muamma. Biz yine ayık olalım da ne olur ne olmaz bir akşam ışığın içinde göğe möğe çıkarız sonra. Bu yazıyı da adama yedirirler vallahi...

1 yorum:

  1. Ahahahah onu bunu bilmem de sen kesin dünyalı diilsin olamazsın yoksa..yoksa kafa karıştırmak için aramıza karışmış uzaylı casusu musun :))

    YanıtlaSil